✓ Naturlige materialer​

Skræddersyet til din hest

✓ + 20 forskellige sadelmodeller

phone-symbol-of-an-auricular-inside-a-circle (1)   ​001-closed-envelope-circle   002-facebook-logo-button   003-instagram-logo

Telefontider: 07:30 - 08:30

61 30 10 49

Eksklusivt jagtudstyr i ekstraordinær kvalitet

Hos Equi Tailor elsker vi ting, der har en historie. Ting som har stamina til at blive båret og brugt gennem adskillige menneskeliv om nødvendigt. 

Derfor er alt hvad vi sælger og producerer langtidsholdbart jagtudstyr. Akkurat som det er tilfældet med vores sadler, arbejder vi her sammen med én enkelt producent – nemlig Albion Sporting. 

Vi udbyder jagtudstyr til kunder i hele landet.

​Jagtudstyr fremstillet af de bedste materialer

​Albion Sporting har siden 2011 produceret eksklusivt jagtudstyr fremstillet efter de bedste håndværksmæssige traditioner og af de ypperste materialer.

Olieret læder, lammeskindsfoer og kraftige messingspænder kombineret med muligheden for at få skræddersyet geværfoderal, jagttaske eller patronbælte med hensyn til farve, størrelse og initialer er med til at gøre Albions produkter til noget helt unikt.

Desuden sikrer kvaliteten af det anvendte læder, at produkterne – med den rette pleje naturligvis – kan overleve adskillige generationers brug. Tingene patineres, bliver blanke, bløde og på en eller anden måde bare endnu mere uundværlige og med deres helt egen historie.

Hør mere om vores jagtudstyr

​Leder du efter langtidsholdbart udstyr, er du kommet til det helt rigtige sted. For yderligere information om vores jagtudstyr og andre smukke produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 10 49​ eller sende en e-mail til Info@equitailor.dk.​

EQUI TAILOR

CVR: 33333099

Horsevadvej 198

9830 Tårs

KONTAKT

Telefontider: 07:30 - 08:30

Tlf.: 61 30 10 49

E-mail: Info@equitail​or.dk