Jagtudstyr

Eksklusivt jagtudstyr i ekstraordinær kvalitet

Hos Equi Tailor elsker vi ting, der har en historie. Ting som har stamina til at blive båret og brugt gennem adskillige menneskeliv om nødvendigt. Derfor er alt hvad vi sælger og producerer langtidsholdbart.

Jagtudstyr fremstillet af de bedste materialer

Albion Sporting har siden 2011 produceret eksklusivt jagtudstyr fremstillet efter de bedste håndværksmæssige traditioner og af de ypperste materialer.

Olieret læder, lammeskindsfoer og kraftige messingspænder kombineret med muligheden for at få skræddersyet dit eget våbenfoderal, jagttaske eller patronbælte med hensyn til farve, størrelse og initialer er med til at gøre Albions produkter til noget helt unikt.

Desuden sikrer kvaliteten af det anvendte læder, at produkterne – med den rette pleje naturligvis – kan overleve adskillige generationers brug. Tingene patineres, bliver blanke, bløde og på en eller anden måde bare endnu mere uundværlige og med deres helt egen historie.

Håndlavet jagtudstyr af dit eget trofæskind

Riffelfoderaler, patrontasker, patronholdere, puder, håndtasker, hynder, puffer, bælter eller måske noget helt andet?

Mulighederne er mange, og vi står klar til at hjælpe dig med at få et lækkert kvalitetsprodukt ud af dit trofæskind, så det passer til netop DIT behov! Vi syr i krokodille, zebra, impala, gnu, struds, springbuk, giraf og meget andet.

For yderligere information om vores jagtudstyr, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 10 49 eller sende en e-mail til Info@equitailor.dk.