Skriv til os

Historien Bag Logoet

Min far var sadelmager. Men allermest hestemand. Jeg voksede op omgivet af heste og min fars store viden om disse fantastiske skabninger. Vores hele liv drejede sig om de kraftfulde, blide kæmper og deres velbefindende. Jeg lærte fra barnsben om fodring, træning, opdragelse og avl og senere kom utallige timers uddannelse i tilpasning af sadler.

Med hjælp fra de specielle stoppejern, lærte jeg at lægge den bløde, fine uld på ganske præcise steder i sadlen uden at skille den ad. Jeg lærte hvor vital sadlens balance er for hestens velvære og for rytterens kommunikation med hesten.

Da jeg i 2011 fik foden under eget bord og sprang ud som sadelmager, var jeg da heller ikke i tvivl om at mit logo skulle indeholde en sadel og navnet EQUI TAILOR (altså ”skrædder for hesten”) fulgte helt naturligt efter.

Giver det mening når jeg nu – mere end 10 år senere – blandt andet også laver tasker, bordskåle og uldslag? Ja, for mig gør det! Hestene og sadelmageriet er grundlaget for min viden og mit håndværk og det er en stor glæde for mig at se det afspejlet i mit logo.